Bun venit pe site-ul Lucmar Auto! Suntem o companie specializata in servicii de reparatii si intretinere auto, iar astazi vrem sa va prezentam serviciul nostru de sudura metale feroase si neferoase.

Indiferent de tipul de metal pe care il aveti nevoie sa-l sudam, suntem echipati cu tehnologii moderne  de sudura, astfel incat sa putem oferi o solutie completa si de calitate pentru nevoile dumneavoastra.

SUDURA METALE FEROASE SI NEFEROASE

Pentru sudura metalelor feroase, utilizam echipamente noi  de sudura MIG, TIG si MMA, precum si   tehnici bune de sudura. Aceste tehnologii ne permit sa realizam suduri solide si precise, care sunt capabile sa reziste la fortele si conditiile extreme la care sunt supuse piesele si componente auto.

Pentru sudura metalelor neferoase, avem la dispozitie tehnici de sudura cu argon si aliaje de aluminiu. Suntem capabili sa sudam o varietate de metale neferoase, inclusiv aluminiu, cupru si titan, pentru a realiza suduri solide si durabile.

Indiferent de tipul de metal pe care il sudam, suntem atenti la detalii si ne asiguram ca fiecare sudura este realizata cu precizie si atentie, pentru a garanta rezistenta si durabilitatea produselor noastre.

In plus, suntem mandri sa oferim o gama completa de servicii de sudura, care include sudura de parti auto deteriorate, sudura de conducte, sudura de sisteme de evacuare si multe altele.

La Lucmar Auto, suntem dedicati sa oferim servicii de calitate si sa ne asiguram ca fiecare client este multumit cu rezultatele noastre. De aceea, suntem mereu la dispozitia dumneavoastra pentru orice intrebari sau nevoi de reparatii si intretinere auto.

Contact

Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de sudura si despre cum putem ajuta la repararea autovehiculului dumneavoastra!

* Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.