Bine ati venit la site-ul nostru auto de reparatii autovehicule!

La Lucmar Auto din Giurgiu, intelegem cat de important este sa ai un automobil in stare perfecta de functionare si sa te bucuri de libertatea de a te deplasa oriunde doresti. De aceea, oferim servicii de reparatii auto cu decontare de catre asigurare RCA si CASCO, astfel incat sa iti oferim o solutie rapida si eficienta in cazul unui accident sau defectiune.

Reparatii RCA/CASCO

Cu noi, nu trebuie sa iti faci griji in privinta costurilor reparatiilor, deoarece acestea vor fi decontate direct de catre asigurator. In plus, oferim masina la schimb gratuit pe perioada reparatiilor, astfel incat sa te poti continua activitatile zilnice fara probleme.

Nu trebuie sa stai la coada sau sa astepti sa iti repari automobilul, la Lucmar Auto, noi iti oferim servicii de inalta calitate si eficienta. Reparatia va fi efectuata rapid, cu utilizarea unor tehnici si echipamente moderne si profesionale.

Avem o echipa de mecanici auto cu experienta si cunostinte solide in domeniu, astfel incat sa iti oferim servicii de reparatii complete pentru toate tipurile de autovehicule sau autoutilitare pana in 3,5 tone. Serviciile noastre includ: mecanica auto, tinichigerie, vopsitorie, electrica auto, diagnoza computerizata, geometrie roti 3D, vulcanizare, vanzari de anvelope, montaj de geamuri parbrize si lunete, si piese auto.

Contact

Daca ai un automobil care necesita reparatii, nu ezita sa ne contactezi. La Lucmar Auto, iti oferim servicii de reparatii auto cu decontare de catre asigurare, astfel incat sa iti poti bucura de libertatea de a te deplasa oriunde doresti, cu un automobil in stare perfecta de functionare.

* Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.