Politica de Confidentialitate Lucmar Auto

Lucmar Auto, cu sediul social în Giurgiu, Romania, îşi respectă obligaţia de a proteja confidenţialitatea şi securitatea datelor personale ale clienţilor săi. În acest sens, am implementat această politică de confidenţialitate pentru a vă informa cu privire la modul în care colectăm, folosim, stocăm şi protejăm informaţiile personale pe care ni le furnizaţi.

Colectarea şi folosirea informaţiilor personale

Colectăm informaţii personale cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon şi adresa dumneavoastră, atunci când ne furnizaţi aceste informaţii prin intermediul site-ului web sau prin intermediul interacţiunii cu noi în mod direct. Folosim aceste informaţii pentru a vă oferi serviciile şi produsele solicitate şi pentru a vă putea contacta în cazul în care este necesar. De asemenea, folosim aceste informaţii pentru a vă informa cu privire la ofertele şi promoţiile noastre actuale.

Stocarea şi protecţia informaţiilor personale

Informaţiile personale colectate de către Lucmar Auto sunt stocate într-un mediu sigur şi protejat, care este accesibil numai angajaţilor autorizaţi ai Lucmar Auto. Lucmar Auto ia măsuri adecvate de securitate pentru a proteja informaţiile personale împotriva accesului neautorizat, a modificării, dezvăluirii sau distrugerii accidentale.

Partajarea informaţiilor personale

Lucmar Auto nu va vinde sau împrumuta niciodată informaţiile personale ale clienţilor săi către terţi, cu excepţia cazurilor în care aceasta este necesară pentru a vă oferi serviciile şi produsele solicitate sau dacă avem consimţământul dumneavoastră explicit. De asemenea, Lucmar Auto poate furniza informaţii personale autorităţilor competente în cazul în care este necesar pentru a respecta legile aplicabile.

Accesarea, modificarea şi ştergerea informaţiilor personale