Bine ati venit la site-ul nostru auto de reparatii autovehicule!

Serviciul de I.T.P. Lucmar Auto este unul dintre cele mai complete si moderne servicii de inspectie tehnica periodica din Romania. Cu o vechime de peste 10 ani in domeniu, Lucmar Auto a castigat experienta si cunostintele necesare pentru a oferi clientilor sai servicii de  calitate

ITP

Cu un personal bine pregatit si dotat cu tehnologii moderne, Lucmar Auto ofera inspectii tehnice periodice autovehiculelor si autoutilitarelor cu greutate maxima de 3,5 tone. In cadrul serviciului de I.T.P., echipa noastra verifica autovehiculul sau autoutilitara in detaliu, astfel incat sa se asigure ca acestea respecta standardele de siguranta si emisii.

La Lucmar Auto, ne respectam clientii si confidentialitatea informatiilor lor, de aceea toate datele personale si informatiile despre autovehicul sau autoutilitara sunt pastrate in siguranta.

In plus, Lucmar Auto face parte din reteaua Bosch Car Service, ceea ce inseamna ca beneficiati de un partener de incredere si o gama completa de servicii auto.

Contact

Nu ezitati sa ne contactati pentru a va programa o inspectie tehnica periodica si sa va bucurati de siguranta si confortul unei masini bine intretinute. Lucmar Auto va sta la dispozitie pentru orice intrebari sau probleme legate de I.T.P. si va ajuta sa va pastrati autovehiculul sau autoutilitara in stare perfecta de functionare.

* Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.