De ce sa alegi Lucmarauto?

Service-ul Lucmar din Giurgiu este un service auto cu o vechime de peste 20 de ani, cu o experienta dobandita in acest domeniu si cu o preocupare continua pentru calitatea serviciilor oferite clientilor. Firma noastra face parte din reteaua Bosch Car Service, lider mondial in servicii auto, ceea ce inseamna ca avem acces la tehnologii si know-how de inalta calitate, precum si la standarde de calitate ridicat.

Serviciile noastre cuprind atat reparatii auto, cat si servicii aditionale pentru intretinerea si functionarea optima a masinii dumneavoastra. Oferta noastra cuprinde mecanica auto, tinichigerie auto, vopsitorie auto, electrica auto, diagnoza computerizata, geometrie roti 3D, vulcanizare, vanzari de anvelope, montaj de geamuri, parbrize si lunete, precum si piese auto. In plus, oferim clientilor posibilitatea de a folosi o masina la schimb gratuit pe perioada reparatiilor, astfel incat sa nu fie afectata mobilitatea acestora.Serviciile noastre cuprind atat reparatii auto, cat si servicii aditionale pentru intretinerea si functionarea optima a masinii dumneavoastra. Oferta noastra cuprinde mecanica auto, tinichigerie auto, vopsitorie auto, electrica auto, diagnoza computerizata, geometrie roti 3D, vulcanizare, vanzari de anvelope, montaj de geamuri, parbrize si lunete, precum si piese auto. In plus, oferim clientilor posibilitatea de a folosi o masina la schimb gratuit pe perioada reparatiilor, astfel incat sa nu fie afectata mobilitatea acestora.

Efectuam reparatii pentru toate firmele de asigurari cu decontare directa si ne asiguram ca toate reparatiile sunt efectuate cu tehnologii moderne si de inalta calitate. Personalul nostru este format din profesionisti experimentati si dedicati, care se preocupa de fiecare client in parte si de masina acestuia, astfel incat sa se asigure ca toate problemele sunt rezolvate eficient si rapid.

La Lucmar Auto, ne straduim sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate, la preturi competitive si cu o atentie deosebita fata de detaliile fiecarei reparatii. Ne mandrim cu faptul ca suntem parte a retelei Bosch Car Service si ne asiguram ca respectam standardele de calitate ridicate ale acestei retele, pentru a ne asigura ca clientii nostri sunt intotdeauna multumiti de serviciile noastre.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui service auto profesionist, cu o experienta solida in domeniu si cu acces la tehnologii si know-how de inalta calitate, atunci Lucmar Auto din Giurgiu este alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Va invitam sa ne contactati pentru orice intrebari sau pentru a programa o vizita la service.